Välkommen in!

onsdag 6 mars 2013

ÅH! Vilken lycka! Märker att inspirationen börjar komma tillbaka! Månne det har något med min klagovisa i senaste inlägget att göra?
Nå, om det faktiskt är därför så är jag nöjd för att det funkade :)
Fixade på måndagkväll sådana här:
Har länge haft en id'e i huvudet om vad det ska bli av de här, men eftersom jag inte fått utskuret hjärtan tidigare så har det inte blivit nåt av den heller. :) Hjärtanen är skurna ur lera, de ska lufttorka ( tar tydligen lääääääääääänge) och nu vill jag forstätta med dem genast, men NEJ de har knappt torkat i kanterna...
Jaja, det tar väl sig, förr eller senare.

Igår köpte jag en tidning som hette Koristeelliset kakut. Kunde inte lämna den i Valintatalo eftersom man fick två rosa kakformer i form av fjärilar, kakglitter och ett kartongkakfat på köpet. Kostade endast 2,95!
Hann bara in genom dörren så frågade kidsen redan om vi kunde baka fjärilskex. Hade inte hjärta att säga nej till dem, fastän jag själv inte för tillfället ska äta sött.
Sagt och gjort, jag fixade till degen, kidsen skötte utbakningen, sen in i ugnen och sedan skulle det ju ännu vara GLASYR... Suck och pust... Men som tur var hade jag jordgubbsflorsocker i skåpet så jag inte behövde gräva fram livsmedelsfärgerna.
Här är resultatet:
 
Måste erkänna att jag bara var tvungen att smaka på ett kex. Och jo visst var de goda, men ska försöka låta bli resten!
Ha en trevlig onsdagkväll, Kram!

2 kommentarer:

  1. Va bra att du har provbakat kexen! Jag tänkte kanske baka ljusblå sådana till lillebrors dop. O blir dom sådär fina så lönar det ju sig! Den där tidningen kom nämligen hem med mig oxå ;)
    Ha det gott!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att du tittade in!!
    :) Tidningen var nog ganska kiva jo! Köpte den nog egentligen för formernas skull.

    SvaraRadera