Välkommen in!

fredag 9 december 2011

Snö...

Jahaa, att så här den här gången! Har idag erbjudit mig att binda två lingonkransar till luciatåget på jobbet. MEN tänkte visst inte på att de lovat snöstorm tills idag, så imorgon blir det väl att ta spaden med för att gräva fram riset till dem :) Äh, vad gör man inte för arbetsplatsen, i synnerhet som jag egentligen inte alls har något med hela det stället att göra ....
Jo men visst, jag gör det så gärna!
Skulle också behöva fixa klart julkorten för i år men kanske jag får inspiration till det också nu på veckoslutet. Ska nog baka dagistanternas julklappar med barnen + yngre barnets kompis med mamma, men veckoslutet är ju långt eller?
Hade tänkt lägga upp pepparkakshuset vi fixade igår, men det projektet slutade med en hög husbitar i tusen delar, så tyvärr.. Men skaffade ny (a) byggsatser idag, och min kompis lovade hjälpa mig med att få ihop dem så kanske det kommer en bild snart i alla fall.
Har inte hunnit pyssla något på jääättelänge, kliar in fingrarna men har inte tid. När hinner ni alla underbara pyssliga bloggare göra allt? I synnerhet nu inför jul? Behöver energi och lite tid för mig själv så jag kanske skulle få nåt gjort.
Ha en mysig kväll, kryp under filten med en mugg glögg och lyssna på stormen! Det tänker jag göra :)
Kram

2 kommentarer:

 1. Bra att du skrev om pepparkakshus! Det har jag ju helt glömt bort, håhå, tänker det bli julstress ännu?!
  Pyssla på och ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Jag gjorde alltid pepparkaks hus tidigare,
  men nu så har det inte blivit av på några år.
  Kanske när lillpojken, nu 5veckor,
  börjar baka med famo ;)

  Ha det bra
  Monica

  SvaraRadera