Välkommen in!

tisdag 24 januari 2012

Långledigt...

Här har då äldre trollungen varit hemma från skolan i över en vecka. Som det nu ser ut ska hon vara hemma tills på fredag. Då har också senaste läkaren lovat ringa om hennes provsvar, så jag hoppas ni alla söta läsare håller tummarna för att det inte är något allvarligare fel på henne!
Visst är det skönt att vara ledig, men glädjen minskar drastiskt då något troll är sjukt. Har för den delen inte fått så mycket gjort, har mest blivit mys i soffan med kidsen och läkarspring.
Men projektet jag pratade om börjar arta sig, visst finns det mycket kvar att göra men måste ta en paus så ögonen hinner vila sig lite emellan. Ska ta tag i några andra projekt nu i helgen, om jag orkar och ids ;)
Här kommer bilder på projekt del 1 och 2
Har då altså tagit mig för att förstora bilder från en pysselbok. De här ska få flytta in i trollungarnas rum inom kort. Familjen Älva ska utökas med några medlemmar till men allt har sin tid!

Ha det gott, kram!

onsdag 18 januari 2012

Hej hopp!!

På begäran lägger jag nu in ett kort inlägg. Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp, här har inte pysslats något sen innan jul.
Vi har firat jul och nyår, kort därefter blev det dags för femårskalas. Jag har legat i feber och i slutet av förra veckan drabbades mitt äldre troll av feber, en helt klar och tydlig diagnos fick vi inte från läkaren men hon ska vara ledig hela denna vecka.
Har dock massor med ideér som nu bara vill komma ut. Har påbörjat ett projekt till kidsens rum idag, men det kommer att ta sin lilla tid... Mer om det senare ;)
Ska också snart gräva fram min lufttorkande lera för att fixa nya hjärtan till vardagsrumsfönstren. Det ser så tomt ut nu efter julens mysbelysning.
Hoppas på mera ork och inspiration om någon vecka då jag tyvärr blir utan arbete. Fick ett överraskande samtal också förra veckan om ett jobberbjudande, ska troligen börja vikariera i en skola. Håll tummarna!!!
Nu ska jag gå och fortsätta på mitt projekt!
Ha en bra vecka, kram!