Välkommen in!

onsdag 18 januari 2012

Hej hopp!!

På begäran lägger jag nu in ett kort inlägg. Tyvärr har jag inga bilder att lägga upp, här har inte pysslats något sen innan jul.
Vi har firat jul och nyår, kort därefter blev det dags för femårskalas. Jag har legat i feber och i slutet av förra veckan drabbades mitt äldre troll av feber, en helt klar och tydlig diagnos fick vi inte från läkaren men hon ska vara ledig hela denna vecka.
Har dock massor med ideér som nu bara vill komma ut. Har påbörjat ett projekt till kidsens rum idag, men det kommer att ta sin lilla tid... Mer om det senare ;)
Ska också snart gräva fram min lufttorkande lera för att fixa nya hjärtan till vardagsrumsfönstren. Det ser så tomt ut nu efter julens mysbelysning.
Hoppas på mera ork och inspiration om någon vecka då jag tyvärr blir utan arbete. Fick ett överraskande samtal också förra veckan om ett jobberbjudande, ska troligen börja vikariera i en skola. Håll tummarna!!!
Nu ska jag gå och fortsätta på mitt projekt!
Ha en bra vecka, kram!

2 kommentarer:

 1. Yes! Ett livstecken! Jag väntar ivrigt på dina nya pyssel-ideer, ifall det är något som kunde förverkligas här på Lyckeberga oxå ;)
  Jag håller tummar och tår för ditt nya jobb, hoppas det fixar sig!
  Krya på er nu, och samla krafter!
  Kram, S.

  SvaraRadera
 2. Tack! Vi ska försöka,kram

  SvaraRadera