Välkommen in!

fredag 16 mars 2012

En dag som alla andra ;)

På den här bloggen har det då inte hänt nåt på myyyyycket länge... Orsaken till det är att pysselinspirationen är som bortblåst. Hoppas VERKLIGEN den snart kommer tillbaka. För tillfället tillbringar jag en stor del av min tid i köket. Idag har jag bakat en efterrätt som jag inte kan lägga ut här än (ska bli efterrätt på mitt jubileum om en vecka på lördag). Den blev visserligen lite smaklös men idéerna är många hur jag eventuellt ska få mer smak i den. Sen blev det kolakakor, pizza och jordgubbs-rabarberkvarg. Trollungarna älskade i alla fall menyn idag!
Nu återstår det då bara att fundera ut vilka andra godsaker jag ska ha till mitt "barnkalas" utan "vuxna" :P.. Sen en vecka senare blir det då släktkalas så då ska hela menyn planeras till det också.
Med andra ord så kommer mina veckor från och med nu att tillbringas i köket! Kanske kan knäppa några bilder och lägga upp här, men ska jag vara ärlig så minns jag oftast inte ens att jag har en blogg nu för tiden.. Ska försöka skärpa mig, jag lovar!
Nu ska jag gå och försöka fixa en grej till, lyckas det återkommer jag med bilder en annan dag,
Ha ett skönt veckoslut alla bloggare!
Kram!

2 kommentarer: