Välkommen in!

lördag 31 mars 2012

Vuxenkalas!

Så var kalasandet över för denna gång. Har bakat och fixat och donat nu i två veckor, kanske tid för att ta det lite lugnt nu igen? :)
När det magiska 30-strecket kom imot, fimpade jag för gott, fick massor med tid över som resulterar i bl.a. det här:


Igår och idag har jag då fixat ihop smörgåskaka och "fylldkaka" d.v.s en ostkaka eller två, muffins och kex.. Allt hade åtgång men än finns det rester kvar.
Smörgåskakan innehåller givetvis skinka, ostkakan har ett krämigt inre med jordgubb och ytan består av chokladspegel.










Fick igen många fina presenter, ett stort tack till alla!
Nu ska jag ta det lugnt en stund i soffhörnet.
Ha en mysig lördagkväll, kram!

måndag 26 mars 2012

Barnkalas!! :)

Hej igen alla ivriga bloggläsare! Jag hinner ju då rakt inte uppdatera min blogg i den takt som alla ni andra, men här kommer ett litet inlägg igen!
Har förberett ett kalas för en viss milstolpe. Här är några bilder!


  
Nu kunde man ju kanske tro att jag förberett ett barnkalas, MEN här är det 30årskalas som gäller :)
Tyckte jag skulle göra en rolig grej av det hela och beslöt mig för att hålla mitt sista prinsesskalas för mig själv!
Smoothie- och kaffemuggarna är dekorerade med prinsesservetter och decoupagelim. Superenkelt att fixa och kanske lite annat än vanliga direkt från butiken.
Mycket tilltugg hade vi också, tror jag hade missbedömt mängden på gäster och hur lite de egentligen äter så jag sitter här med kylskåpet fullt med knackkorvspiråger, skinkpajshjärtan ( fixade med pepparkaksformer), laxmousse och sallader. Vilken tur att i alla fall kakan är slut :) ( den åt jag upp igår kväll).
Var visst lite tungt att stiga upp imorse för att hasta iväg på jobb, med kroppen öm efter allt dansande plus att klockan hade ändrats. Men det gick också bra och jag är SÅ tacksam över att jag får vikariera då det behövs, så jag klagar inte!
Vill så här innan jag avslutar detta inlägg tacka alla underbara gäster för trevligt sällskap och för alla de fina presenterna jag fick! Ni är guld värda!!

Nu ska jag gå och umgås med kidsen, de har kommit hem från sin pappa idag.
Ha en skön måndagkväll
Kram!

fredag 16 mars 2012

En dag som alla andra ;)

På den här bloggen har det då inte hänt nåt på myyyyycket länge... Orsaken till det är att pysselinspirationen är som bortblåst. Hoppas VERKLIGEN den snart kommer tillbaka. För tillfället tillbringar jag en stor del av min tid i köket. Idag har jag bakat en efterrätt som jag inte kan lägga ut här än (ska bli efterrätt på mitt jubileum om en vecka på lördag). Den blev visserligen lite smaklös men idéerna är många hur jag eventuellt ska få mer smak i den. Sen blev det kolakakor, pizza och jordgubbs-rabarberkvarg. Trollungarna älskade i alla fall menyn idag!
Nu återstår det då bara att fundera ut vilka andra godsaker jag ska ha till mitt "barnkalas" utan "vuxna" :P.. Sen en vecka senare blir det då släktkalas så då ska hela menyn planeras till det också.
Med andra ord så kommer mina veckor från och med nu att tillbringas i köket! Kanske kan knäppa några bilder och lägga upp här, men ska jag vara ärlig så minns jag oftast inte ens att jag har en blogg nu för tiden.. Ska försöka skärpa mig, jag lovar!
Nu ska jag gå och försöka fixa en grej till, lyckas det återkommer jag med bilder en annan dag,
Ha ett skönt veckoslut alla bloggare!
Kram!