Välkommen in!

fredag 14 oktober 2011

Fredagspyssel

Tog mig i kragen idag när kidsen skulle till sin mormor över natten. NU ska här pysslas tyckte jag. Men det slutade som vanligt med att köket såg ut som ett bombnedslag när jag släpat ut alla grejer ur pysselskåpet och jag fick bara en grej fixad som jag länge väntat på att göra. Men visst, det gick en ganska lång tid att få det klart.
Kan ni gissa vad det blev av det här?
 Ett STORT TACK till T. som har sågat dessa träklossar till mig! <3 Hade tur förra veckan då jag hittade dessa papper nedsatta i bokhandeln. Det såg mycket dåligt ut till en början att hitta papper jag ville ha, och sen när jag äntligen hittade dem fanns det endast en förpackning. Men skam den som ger sig, jag grävde i högen både en och två gånger och till slut hittade jag en förpackning till! Yess!!!
Har också använt mig av hobbyfärg och pensel eftersom jag inte vågade gå på pappret med en tusch  ifall den sprider sig..
Men här är slutresultatet:

De går också att svänga till FAMILY och LOVE :D
Nu ska jag börja fira höstlov! Ha ett bra veckoslut! Kram

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Nu har jag äntligen hunnit titta in till dig! Du har en inspirerande blogg som verkligen väcker min pyssel-lust också! Ljuvliga "träklossar", får man efterapa din ide'?
  Kika gärna in till mig också ;)
  Kram, S.

  SvaraRadera
 2. Välkommen och TACK! Fritt fram att efterapa mina klossar :D Ska genast hoppa in på din blogg och kolla! Har väntat såå länge på en uppdatering där ;)

  SvaraRadera